Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim game stable

Pirren Ratsutila

Tervetuloa Virtuaalitallille, jossa ei ole oikeita hevosia tai poneja, vaan kaikki tapahtuma ja toiminta on täysin virtuaalista sekä mielikuvituksen varassa.

Tämä talli sijaitsee Halimarin pitäjässä Etelä-Savossa. Pitäjä on pienehkö jossa on muutama tuhat asukasta ja kesäisin asukasluku tuplaantuu kesävieraista ja mökkeilijöistä. Pitäjässä on Pitäjäntupa jossa vietetään kesäjuhlia sekä muita isompia tapahtumia, lastenkerhoja, askartelukursseja ja muita kivoja tapahtumia kuten koira- ja kissanäyttelyitä. Pitäjässä on myös kirjasto Huvituuli, josta voi lainata kirjoja, elokuvia, lehtiä jne. Kirjastossa on myös tilaa taidenäyttelyille yms. 

Pitäjässä on myös kauppoja kaksi: K-marketta ja Siwatin. Ja paljon muita pikkuliikkeitä piristämään pitäjän asukkaita ja lomalaisia.

Sitten itse Ratsutilan esittelyyn: ratsutila on Halimarin ainut ratsastustalli. Juuri perustettu ja toiminta alkaakin VRL:n rekisteröinnin jälkeen eli 12.10.2016. Pirren Ratsutilalla on tallirakennus, aitta, asuintalo, maneesi, 2 valaistua hiekkakenttää, lantala, kesäisin 2 isoa laidunta sekä muutamia putkiaitauksia lähellä tallia.

Tallissa asustaa 10 tuntihevosta, 5 tuntiponia ja muutama vuokrakarsina tyhjillään. Tallissa on yleistilat, rehuvarasto, pesupaikka, varustehuone ja kuivaushuone.

Tallin ylläpitäjä/omistaja ja ratsastuksenopettaja sekä valmentaja on Pirre Hallantaus. Pirrellä ikää 30.

Talli on rekisteröity seuraan

Cabinet Riders http://cabinetriders.weebly.com/

©2019 Virtuaalitalli - suntuubi.com